Mijn Anderzorg

In Mijn Anderzorg kan je gemakkelijk en veilig inloggen met je DigiD. Je kunt er 24/7 je eigen verzekeringsgegevens bekijken en wijzigen. Ook kan je er eenvoudig online declareren.

Inloggen op Mijn Anderzorg

Je kan inloggen in Mijn Anderzorg vanaf de startdatum van je verzekering. Ben je nieuw in 2017? Dan kan je inloggen vanaf 1-1-2017.

Wil je ook gebruik maken van Mijn Anderzorg? Dat kan vanaf de dag dat je verzekering ingaat bij Anderzorg. Je kunt dan direct inloggen met je DigiD, jouw persoonlijke inlogcode voor websites van de overheid en van organisaties die een overheidstaak uitvoeren. 

Je DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Zorgverzekeraars mogen DigiD gebruiken omdat zij met de Basisverzekering een overheidswet uitvoeren. De meeste zorgverzekeraars gebruiken DigiD voor hun klantomgeving. Anderzorg heeft van de Rijksoverheid toestemming gekregen om DigiD te gebruiken. De Rijskoverheid heeft gecontroleerd dat wij DigiD op een juiste, veilige manier gebruiken.

Heb je nog geen DigiD?

Dan kun je deze aanvragen op de website van DigiD.

Woon je in het buitenland?

Als je in het buitenland woont, kun je op een beperkt aantal plaatsen in Nederland de DigiD aanvragen. Daardoor kan je wel gewoon gebruik maken van Mijn Anderzorg. Meer over het aanvragen van een DigiD als je in het buitenland woont

Je kunt geen zorgkosten inzien van andere verzekerden op de polis, ouder dan 16 jaar. Dat heeft de overheid zo bepaald in de privacywetgeving. Deze verzekerden kunnen natuurlijk wel zelf een account aanvragen voor Mijn Anderzorg.

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.