Nieuwe gewoontes aanleren kan best lastig zijn

Meer water drinken, op tijd naar bed gaan? 

Wil jij jezelf graag nieuwe gewoontes aanleren maar blijkt dit toch altijd weer lastiger dan gedacht? Mimoun leerde zichzelf onder andere meer water te drinken en ondanks drukte op tijd naar bed te gaan met behulp van de Fabulous app via Anderzorg Flex. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe hij structuur houdt in zijn leven.

Bekijk de video op YouTube

Toegang tot Sworkit, FysioZelfCheck, Headspace, Fabulous plus risicoverzekering

Geen zin in poespas? Met Anderzorg Flex verzeker je alleen wat écht nodig is. Je bent beschermd tegen onverwachte kosten voor spoedeisende hulp in het buitenland en tandartskosten en fysiotherapie na een ongeval. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is. Je gezondheid bijvoorbeeld. Met Anderzorg Flex krijg je namelijk ook nog eens gratis toegang tot vier premium gezondheidsapps: Sworkit, Headspace, Fabulous en de FysioZelfCheck.

Apps in de bundel

  • Headspace: ontspan op elk moment van de dag met Headspace.
  • Sworkit: blijf fit met gepersonaliseerde work-outs.
  • Fabulous: leer je doelen halen met Fabulous.
  • FysioZelfCheck: een app voor mensen met lichte lichamelijke klachten in bijvoorbeeld rug, nek of schouders

De buitenland en ongevallendekking

  • Spoedeisende hulp buitenland (zorg/medicijnen/vervoer 100%, tandarts € 250)
  • 16 fysiobehandelingen na een ongeval
  • €10.000 tandartskosten na een ongeval

Afsluiten voor maar 6,75 p/m

Je kunt Anderzorg Flex afsluiten voor maar 6,75 p/m, dat kan je 50% schelen van de prijs als je alle apps en de verzekering los afsluit*.
*Berekend op basis van de premies en jaarabonnementen zoals bekend op 12 november 2021. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Sluit je Flex nu af? Dan kun je er gebruik van maken tot eind 2022. Stel, je sluit Flex af op 15 juli, dan kun je gebruik maken van de apps en de risicodekking vanaf 1 augustus t/m 31 december 2022.

Flex afsluiten