Fabulous: dé app om jouw doelen te behalen

Sluit nu Anderzorg Flex af en krijg toegang tot premium gezondheidsapps, waaronder Fabulous!

Leer je doelen behalen met Fabulous

Dé app die gedragswetenschap gebruikt om jou slimme en gezonde gewoontes aan te leren. Met Fabulous heb je jouw eigen coach in je broekzak! De app helpt jou om je ideale dagroutine te vinden en vol te houden. We weten allemaal hoe moeilijk het is om gezonde gewoontes eigen te maken. Daarom helpt Fabulous je stap voor stap om een routine optimaal in te vullen en nieuwe gewoontes aan te leren. En je staat er niet allen voor; in de app kun je challenges doen en communities vinden over jouw interesses en behoeftes.

  • Een dagelijkse coach die je helpt om de juiste mindset te krijgen.
  • Een uitgebreid programma voor een succesvolle ochtendroutine.
  • Tools voor een betere slaaproutine.

Krijg toegang tot Fabulous

Sluit Flex af en je krijgt toegang tot Fabulous (en 3 andere premium gezondheidsapps plús een buitenland- en en ongevallendekking, voor maar € 6,80 per maand)!
Heb jij Anderzorg Flex afgesloten en wil je de apps activeren? Log dan in bij Mijn Anderzorg en volg de instructies. Kijk hier voor meer veelgestelde vragen.

Ja, ik wil Anderzorg Flex

Aanmelden voor Anderzorg Flex kan het hele jaar!

Ben je al verzekerd bij Anderzorg? Voeg dan nu nog Anderzorg Flex toe in Mijn Anderzorg. Je maakt dan de rest van het jaar gebruik van 4 premium apps en hebt bovendien een goede risicoverzekering.

Maak je dagelijkse routine Fabulous!

Alles wat je doet, bepaalt hoe je je voelt. En veel van die dingen bestaan uit routinematige handelingen; je dagelijkse routine. Door te focussen op een betere dagelijkse routine kun je je leven naar een hoger niveau tillen. Op eigen houtje je gedrag veranderen is lastig, maar gelukkig is er de app Fabulous die je erbij helpt. Anderzorg vindt het belangrijk dat je #deleven kunt leiden zoals jij wilt. Je fysieke en mentale gezondheid zijn hierbij belangrijk. Daarom heb je met Anderzorg Flex heel voordelig toegang tot Fabulous. Lees meer over Fabulous in de blog.

Lees meer