Inkoop van tandheelkundige zorg

Je kunt bij Anderzorg naar elke tandarts in Nederland. Bekijk hier de afspraken die Anderzorg met tandartsen heeft.

Afspraken volledige prothese

We maken voor volledige protheses afspraken over kwaliteit en garanties. Door die afspraken weet je zeker dat je een goede prothese van je tandarts of tandprotheticus krijgt. Bovendien bespaar je door de garantieafspraken kosten voor het wettelijk eigen risico en de wettelijke eigen bijdrage.
Voor implantologie die te maken heeft met het plaatsen van een volledige prothese in de bovenkaak, kun je terecht bij een implantoloog die door de NVOI is erkend. Je vindt deze in de Zorgvinder.

Naar de Zorgvinder

Afspraken implantologie

Voor het plaatsen van implantaten in een tandeloze onderkaak, en de prothese die daarop geplaatst wordt, maken we afspraken met je tandarts. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt door een zorgverlener met ruime ervaring. Bovendien hoeven de verschillende behandelingen niet apart aangevraagd te worden. En door de vaste prijsafspraken bespaar je ook nog eens kosten!

Afspraken tandzorg jeugd

Anderzorg heeft met tandartsen afgesproken dat zij hun best zullen doen om iedereen onder de 18 jaar minstens een keer per jaar te controleren. Zo willen we zorguitval en behandelachterstanden voorkomen. In de afspraken zijn ook kwaliteitsrichtlijnen opgenomen voor het behandelen van iedereen die jonger is dan 18 jaar.