Jongeren zorgverzekering

Als jongere sta je liever niet teveel stil bij je zorgverzekering. Daarom maakt Anderzorg het simpel! Regel alles op de app en betaal een lage premie.

Bereken je premie

Daarom Anderzorg

  • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.

  • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.

  • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.

  • Anderzorg Flex - 4 premium apps én een risicoverzekering

Zorgverzekering afsluiten

Anderzorg is nog jonger dan jij! Daarom doen wij zoveel mogelijk digitaal. Met de Anderzorg app bijvoorbeeld, waarmee je supersnel inlogt en foto's van je rekening op kunt sturen. Toch hulp nodig? Dan zijn we ook bereikbaar via WhatsApp en chat.

Ook het afsluiten van je zorgverzekering houden we graag simpel. Je kunt makkelijk extra opties kiezen of je vrijwillig eigen risico bepalen. Je ziet direct wat je verzekert en welke premie daarbij hoort!

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Zo geregeld! Heb je onze zorgverzekering en zorg nodig? Dan zijn we er voor je.

Zorg verandert

Zorg verandert. Anderzorg verandert met je mee. We bieden je Anderzorg Flex. Een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Dat is zorg voor #deleven.