Jongeren zorgverzekering

Als jongere sta je liever niet teveel stil bij je zorgverzekering. Daarom maakt Anderzorg het simpel! Regel alles op de app en maak gebruik van de extra's.

Bereken je premie

Daarom Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Zorgverzekering afsluiten

Anderzorg is nog jonger dan jij! Daarom doen wij zoveel mogelijk digitaal. Met de Anderzorg app bijvoorbeeld, waarmee je supersnel inlogt en foto's van je rekening op kunt sturen. Toch hulp nodig? Dan zijn we ook bereikbaar via WhatsApp en chat.

Ook het afsluiten van je zorgverzekering houden we graag simpel. Je kunt makkelijk extra opties kiezen of je vrijwillig eigen risico bepalen. Je ziet direct wat je verzekert en welke premie daarbij hoort!

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg

Het leven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk jouw leven te laten leiden.

Het leven verandert en zorg verandert

Het leven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als jouw leven verandert.