Kies je ziekenhuis of huisarts

Bij Anderzorg kun je snel zien met welke zorgaanbieders we een contract hebben. Zo weet je wat je vergoed krijgt en voorkom je onverwachte kosten.

Bereken je premie

Daarom Anderzorg

  • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.
  • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.
  • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.
  • Anderzorg Flex is uniek voor #deleven

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2021

Gecontracteerde zorgaanbieder

Om je te verzekeren van goede zorg, sluit Anderzorg contracten af met ziekenhuizen en huisartsen. Zij voldoen aan de kwaliteitseisen die wij jou als klant willen bieden. Bij gecontracteerde zorgaanbieders geldt de volledige vergoeding van je basisverzekering en aanvullende opties.

Let op: een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) is niet hetzelfde als een ziekenhuis. Er kan een andere vergoeding gelden.

Op de Zorgvinder zie je snel welke zorgaanbieders een contract hebben. In jouw buurt. Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder? Dan vergoeden we een percentage, afhankelijk van de soort zorg en jouw verzekering. Bekijk de vergoedingen.

Naar de Zorgvinder

Bij welk ziekenhuis kun je in 2022 terecht?

Door corona hebben we nog niet met alle ziekenhuizen afspraken gemaakt. Ondanks dat, kun je in 2022 gewoon naar alle ziekenhuizen. Een actueel overzicht van alle gecontracteerde zorgaanbieders vind je op onze Zorgvinder.

Ziekenhuis vinden

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Zo geregeld! Heb je onze zorgverzekering en zorg nodig? Dan zijn we er voor je.

Zorg verandert

Zorg verandert. Anderzorg verandert met je mee. We bieden je Anderzorg Flex. Een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Dat is zorg voor #deleven.