Kies je ziekenhuis of huisarts

Bij Anderzorg kun je snel zien met welke zorgaanbieders we een contract hebben. Zo weet je wat je vergoed krijgt en voorkom je onverwachte kosten.

Bereken je premie

Daarom Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Je kunt in elk ziekenhuis terecht

Je kunt ook in 2023 bij elk ziekenhuis terecht. We zijn nog met de ziekenhuizen in gesprek over de contracten voor 2023. We hebben nog niet met alle ziekenhuizen een contract. Maar we vergoeden je behandeling alsof we een contract hebben.

Gecontracteerde zorgaanbieder

Om je te verzekeren van goede zorg, sluit Anderzorg contracten af met ziekenhuizen en huisartsen. Zij voldoen aan de kwaliteitseisen die wij jou als klant willen bieden. Bij gecontracteerde zorgaanbieders geldt de volledige vergoeding van je basisverzekering en aanvullende opties.

Let op: een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) is niet hetzelfde als een ziekenhuis. Er kan een andere vergoeding gelden.

Op de Zorgvinder zie je snel welke zorgaanbieders een contract hebben. In jouw buurt. Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder? Dan vergoeden we een percentage, afhankelijk van de soort zorg en jouw verzekering. Bekijk de vergoedingen.

Naar de Zorgvinder

Dit is Anderzorg

Het leven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk jouw leven te laten leiden.

Het leven verandert en zorg verandert

Het leven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als jouw leven verandert.