Overstappen naar Anderzorg

Overstappen? Dan ben je bij Anderzorg aan het juiste adres! Bij Anderzorg heb je een goede zorgverzekering voor een scherpe prijs. Bereken direct je premie en stap over naar Anderzorg.

Bereken je premie

Daarom Anderzorg:

  • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.

  • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.

  • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.

  • Anderzorg Flex - 4 premium apps én een risicoverzekering

Overstappen van zorgverzekering

Bij ons heb je je zorgzaken makkelijk en snel op orde. Dat geldt ook als je wilt overstappen van zorgverzekering! Bepaal je vrijwillig eigen risico, kies extra opties en vraag je zorgverzekering aan. Daarna zorgen wij dat je oude zorgverzekering wordt stopgezet.

Je zorgverzekering gaat in per 1 januari van het nieuwe jaar (tenzij je tussentijds overstapt). Je mag binnen 14 dagen na ontvangst van het polisblad je verzekering nog wijzigen of beëindigen.

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Op je eigen manier vier je de momenten die er echt toe doen!

Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app.

Zorg verandert

Zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg met je mee. We bieden je vanaf nu het nieuwe Anderzorg Flex. Dit is een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Met deze apps kun jij zelf aan de slag om het beste uit jezelf te halen, zowel mentaal als fysiek. We helpen je om #deleven te leiden.

Kortom: wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. Dat is zorg voor #deleven.

Nieuw voor #deleven: Anderzorg Flex!

Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps: Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck! Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit #deleven

Heb je Flex afgesloten? Log met je DigiD in op Mijn Anderzorg en activeer je Flex-apps

Meer over Flex