Je gaat verhuizen en je bent op zoek naar een nieuwe huisarts en tandarts? Of je zoekt een specialist voor een bepaalde behandeling, maar je weet niet waar je moet beginnen met je zoektocht? We helpen je graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder.

Met de Zorgvinder vind je eenvoudig en snel een gecontracteerde zorgaanbieder bij je in de buurt. Je kunt in de Zorgvinder vrij zoeken op type zorg: soort zorgaanbieder of hulpmiddel. Je kunt ook kiezen voor het zoeken op naam. De Zorgvinder wordt dagelijks geactualiseerd.

Naar de Zorgvinder

In 2018 kun je naar elke huisarts en elke tandarts. 

De Zorgadviseur helpt jou bij het vinden van de juiste zorgaanbieder. We zijn bereikbaar op 088 222 42 42 (lokaal tarief), op werkdagen van 8.30 tot 19.00 uur. Meer over de Zorgadviseur

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.