Vind een gecontracteerde zorgaanbieder bij jou in de buurt

Je verhuist en zoekt een nieuwe huisarts en tandarts. Of je zoekt een specialist voor een bepaalde behandeling. Anderzorg helpt je graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Met onze Zorgvinder, bijvoorbeeld.

Zorgvinder

In onze Zorgvinder vind je eenvoudig en snel een gecontracteerde zorgaanbieder bij jou in de buurt. Dat zijn de zorgaanbieders waar we afspraken mee hebben gemaakt. Je kunt zoeken op naam, type zorg of naam van een hulpmiddel.
Naar de Zorgvinder

Naar een gecontracteerde zorgaanbieder

Ga je naar een zorgaanbieder die een contract met ons heeft? Dat heeft voordelen. Er zijn afspraken gemaakt over de kwaliteit van de zorg en over de wachttijden in de zorg. De zorgaanbieder houdt zich aan de prijsafspraken die met Anderzorg zijn gemaakt. En de rekening gaat direct naar ons. Je hoeft dus niet voor te schieten.

Naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder

Ga je naar een zorgaanbieder die geen contract met ons heeft? Dan betaal je de nota eerst zelf. Daarna kun je de nota bij ons declareren. Gaat het om een rekening van de huisarts of apotheek voor medicijnen? Dan krijg je de kosten met Anderzorg Basis volledig vergoed. Andere zorg krijg je voor minimaal 60% vergoed.

Verzoek indienen

Kies je liever voor een zorgaanbieder zonder zorgovereenkomst maar belemmert de lagere vergoeding je keuze? Dan kun je ons schriftelijk of per e-mail laten weten waarom deze lagere vergoeding je keuze belemmert en vragen alsnog een hoger percentage te vergoeden. Wij nemen je verzoek in behandeling en vertellen je binnen vier weken of wij je een hogere vergoeding kunnen bieden.