Zorg voor je leven

Bij Anderzorg vinden we het belangrijk dat jij onbezorgd kunt genieten van je leven. Je regelt daarom alles makkelijk online. Bereken nu je premie en stap over naar Anderzorg.

Bereken je premie

Daarom Anderzorg:

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Verzekeringen voor jouw leven

Basisverzekering

Anderzorg Basis

134,75

Eigen risico 385,00

 • 100%
  Vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 60%
  60% tot 100% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • Ruime keuze uit aanvullende (tandarts)pakketten

Anderzorg Basis is een combinatie van natura en restitutie. Daarmee krijg je ook zorgkosten bij niet-gecontracteerde huisartsen, tandartsen en apotheken volledig vergoed.

Ook heb je de keuze uit 1 aanvullende verzekering, 2 tandverzekeringen en 3 aanvullende modules.

Aanvullende verzekering

Anderzorg Extra

15,95

 • Vrije behandelingen fysiotherapie6x
 • Anticonceptie100%
 • Alternatieve zorg€ 200

Verzeker extra zorg die de Basisverzekering niet dekt. Bijvoorbeeld alternatieve zorg, fysiotherapie, sportmedisch advies, anticonceptie en huidzorg. 

Je kunt Anderzorg Extra alleen combineren met Anderzorg Basis en een tandverzekering.

Aanvullende module

Anderzorg Flex

6,75

 • Fysiobehandelingen na een ongeval16
 • Tandartskosten na een ongeval€ 10.000
 • Spoedeisende zorg buitenland100%

Met Flex verzeker je diverse zorgkosten bij een ongeval in binnen- en buitenland. Ook leef je lekker gezond met de 4 premium gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en de Fysio zelfcheck!

Dit is Anderzorg

Het leven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk jouw leven te laten leiden.

Het leven verandert en zorg verandert

Het leven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als jouw leven verandert.