Jij in balans

Het moderne leven kan best lastig zijn, toch? We begrijpen dat het soms als een rollercoaster aanvoelt. Vol ups en downs waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom zetten we ons in om jou in balans te brengen, zodat je voluit kunt genieten.

Ontdek hoe we jou persoonlijk ondersteunen op jouw reis naar een gezonde geest en balans in je leven.

Blijf mentaal in balans met Anderzorg

Ook als het even wat minder gaat, staat Anderzorg voor je klaar. Een zorgverzekering bij Anderzorg betekent namelijk automatisch dat je gebruik kunt maken van handige online zelfzorg. Op deze pagina maak je kennis met apps. producten en dienstverlening die er allemaal op gericht zijn jou mentaal in balans te houden. 

Begin bijvoorbeeld met de handige app Coach op zak of maak een afspraak voor een Mental Check In. 

  • Coach op zak is jouw online mental coach. Altijd en overal. Een handige app waarmee je met zelfhulpmodules  zelf kunt werken aan je mentale gezondheid. Ook kun je chatten met een deskundige. 
  • De Mental Check In is bedoeld voor verdere ondersteuning van een psycholoog. Hierbij ga je in gesprek over jouw uitdagingen. 
vrouw met hoofd in wolken

Ga zelf aan de slag met je mentale gezondheid

vrouw op handdoek

Wil je zelf aan de slag met jouw mentale gezondheid? Coach op zak helpt je daarbij. Doe de zelftest en krijg inzicht in je mentale gezondheid. Je krijgt een advies op maat, bijvoorbeeld voor het volgen van een online module die je vervolgens zelf direct kunt starten. Je kunt ook chatten met een deskundige of videobellen met een coach. Ook 's avonds en in het weekend. Zonder wachttijd. Coach op zak is gratis voor jou als klant van Anderzorg. 

Ervaring van een gebruiker
“De zelfhulpmodules hebben me echt geholpen om mijn veerkracht te vergroten. De combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen heeft me nieuwe inzichten gegeven en me gemotiveerd om actie te ondernemen.”

Aan de slag met Coach op zak

Ga in gesprek over jouw mentale klachten

Zit jij niet lekker in je vel? Ben je snel moe, heb je geen zin in dingen waar je eerder wel zin in had. Merk je dat je sneller boos wordt? Of door de spanning last hebt van hoofdpijn?

Neem deze klachten serieus en blijf er niet te lang mee lopen. Wij zijn er voor je. Maak gebruik van de Mental Check In. Met de Mental Check In van Anderzorg ga je in gesprek met een psycholoog van HSK. Zij zijn expert in het helpen van mensen met psychische klachten.

Ontdek de Mental check-in

Korting op producten

Korting op Headspace met Champ

Via Champ zijn veel apps beschikbaar op het gebied van inspanning en ontspanning. Maak gratis en eenvoudig een account aan om eens rond te kijken wat er voor jou tussen zit. Je zit nergens aan vast. Ontvang bijvoorbeeld 65% korting op Headspace of een Mini abonnement House of Deeprelax.

Al 10.000 Anderzorg-verzekerden gingen je voor. 

Ontdek Champ

Korting op Moonbird

De ademhalingstool Moonbird begeleid je met ademhalen
Moonbird is ’s wereld eerste ademhalingstool die past in de palm van je hand en je helpt met ontspannen, kalmeren en slapen. Moonbird begeleidt je bij het doen van ademhalingsoefeningen waar je ook bent. Je volgt simpelweg het ritme dat Moonbird je aangeeft, het werkt simpel en intuïtief. Als klant van Anderzorg ontvang je €40 korting op de aanschafprijs.
Ontdek Moonbird

Blij & Gezond gids

Inspiratie nodig? Kijk in de Blij & Gezond gids
In de Anderzorg Blij & Gezond Gids vind je alle tools die jij in deze fase van je leven nodig hebt. Van snelle en gezonde recepten, tips en hulp bij stresssituaties, tot aan apps waar jij terecht kunt met al jouw vragen rondom de gezondheid van jezelf en je kinderen. Dit alles om het jou makkelijker te maken in deze drukke tijd. In deze gids bepaal jij wat je belangrijk vindt. Door te filteren op de onderwerpen waar jij op dit moment in je leven behoefte aan hebt.

Anderz met Blij en Gezond Gids

Anderzorg Flex

Goed verzekerd zijn én goed voor jezelf zorgen. Dat is Flex van Anderzorg. Een unieke combinatie van een buitenland en ongevallendekking waarmee je alleen verzekert wat écht nodig is. En tegelijkertijd heel voordelig aan je gezondheid werkt, met premium gezondheidsapps:

  • Headspace: ontspan op elk moment van de dag met Headspace.
  • Fabulous: leer je doelen halen met Fabulous.
  • Fysio zelfcheck: een app voor mensen met lichte lichamelijke klachten in bijvoorbeeld rug, nek of schouders

Het hele jaar af te sluiten

Ontdek de voordelen van Flex

Anderzorg_Flex