App de Huisarts

Geen huisarts in de buurt of is het avond of weekend? Download nu gratis de app om altijd een huisarts op zak te hebben.

Download de app

Goed voorbereid op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Dan wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Zorg dat je goed voorbereid en goed verzekerd bent. Verzekerd bij Anderzorg? Dan krijg je 20% korting op de reisverzekering van Unigarant.

Bekijk reisverzekering

Dit is Anderzorg

Iedereen leeft het leven op z'n eigen manier. Bewust heel gezond en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk jouw leven te laten leiden.

Onze zorgverzekering

Daarom Anderzorg:

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Het leven verandert en zorg verandert

Het leven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om je leven te leiden. Ook als je leven verandert.

De Anderzorg-app: je zorgverzekering in je broekzak

Bij Anderzorg vinden we het belangrijk dat je zelf alles makkelijk kunt regelen. Daarvoor is er de Anderzorg app. Check de live stand van je eigen risico verbruik, je zorgpas en je zorgpolis. En declareren? Dat kan simpel met een foto!

Poliswijzernl GoedeZorgscore Anderzorg 95