Headspace voor jonge gezinnen

Een jong gezin, met slapeloze nachten, voedingen, huilbuien, rondslingerend speelgoed en een keuken die bijna ontploft. Het leven lijkt soms wel een tornado van activiteit. Het kan best uitdagend zijn, en diep van binnen verlang je naar een moment van stilte, een adempauze te midden van de chaos.

We begrijpen het maar al te goed; het is lastig om tijd te vinden, laat staan de motivatie en energie, om bijvoorbeeld even naar de sportschool of yogastudio te gaan. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Tijdens de tropenjaren met jonge kinderen biedt Headspace uitkomst. Je kent de app misschien al vanwege de meditaties, maar Headspace is zoveel meer dan dat.

Meer dan meditaties

Het helpt je 's ochtends om je dag fris en opgeruimd te beginnen met speciale routines. Denk aan rustige momenten met je kinderen voordat de drukte begint. En 's avonds brengt Headspace de kalmte in je huis met slaaproutines die je helpen gemakkelijk in slaap te vallen. Headspace biedt ook prachtige begeleide meditaties. Ze worden eenvoudig verteld met vriendelijke animaties die zelfs hele jonge kinderen begrijpen en leuk vinden.

van kleuter tot tieners

De kindermeditaties helpen kinderen om rustiger te worden, hun emoties te begrijpen en positieve gewoonten te ontwikkelen. Headspace heeft verschillende programma's en meditaties voor kinderen van verschillende leeftijden, van kleuters tot tieners. Dit maakt het gemakkelijk voor jou en je gezin om mindfulness en meditatie in jullie dagelijks leven te integreren.

Dus, als je als jong gezin op zoek bent naar dagelijkse momenten van rust dan is Headspace misschien wel de oplossing. 

Lees meer over Headspace

Geschreven door:
Anderzorg redactie


meer van

Datum:
10 oktober 2023
Leestijd:
1 minuut