Chirurgische ingrepen bij overgewicht

Ernstig overgewicht? Een chirurgische ingreep kan helpen. Denk aan een gastric bypass, sleeve gastrectomie, duedenal switch, maagband of een redo-operatie

Wat krijg ik vergoed uit de Basisverzekering?

Voldoe je aan de voorwaarden en ga je naar een gecontracteerde zorgaanbieder? Dan valt het gehele traject onder de Basisverzekering. Ook de kosten van de screening, dus het eerste consult.

Je vergoeding voor chirurgische ingrepen bij overgewicht; belangrijk om te weten

Waar kan ik terecht?

Voor alle vragen over bariatrische chirurgie, onder andere maagverkleining of gastric bypass, kun je contact opnemen met de afdeling Zorgadvies. Deze vertelt je over de verschillende mogelijkheden en de vergoeding. Zorgadvies is te bereiken op 088 222 44 32.

We hebben bariatrische zorg ingekocht bij zorgaanbieders die voldoen aan de kwaliteitseisen van de landelijke wetenschappelijke vereniging voor bariatrisch chirurgen. Heb je een verwijzing van je huisarts voor deze zorg? Dan staan in de Zorgvinder onder zorgsoort “bariatrische zorg of overgewicht” de zorgaanbieders die wij voor deze zorg hebben gecontracteerd.

Zorgvinder

Disclaimer

De informatie op deze pagina en andere vergoedingenpagina's is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals beschreven in de verzekeringsvoorwaarden van Anderzorg Basis. Er kunnen uitsluitingen en beperkingen gelden.