Jouw Anderzorg premie in 2023

Vrouw op de bank kijkt op telefoon

Goede zorgverzekering met fijne extra's

#deleven verandert en Anderzorg verandert met je mee. Daarom bieden we je een goede Basisverzekering en kies je zelf een aanvullende verzekering die bij jouw leven past. Als klant van Anderzorg profiteer je ook van fijne extra's.

Bekijk de extra's

Daarom Anderzorg:

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden.

Onze zorgverzekering

#deleven verandert en zorg verandert

#deleven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als #deleven verandert.

De Anderzorg-app: je zorgverzekering in je broekzak

Bij Anderzorg vinden we het belangrijk dat je zelf alles makkelijk kunt regelen. Daarvoor is er de Anderzorg app. Check de live stand van je eigen risico verbruik, je zorgpas en je zorgpolis. En declareren? Dat kan simpel met een foto!

Poliswijzernl GoedeZorgscore Anderzorg 95