Sluit je aan bij Anderzorg

Verzekerd zijn van goede zorg? Bij ons stel je een voordelige zorgverzekering samen. En als je nog een andere zorgverzekering hebt zeggen wij die voor je op!

Bereken je premie

Daarom Anderzorg

 • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.

 • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.

 • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.

 • Anderzorg Flex - 4 premium apps én een risicoverzekering

Onze Basisverzekeringen

Bij Anderzorg kun je kiezen uit twee Basisverzekeringen: Anderzorg Basis en Anderzorg Compact. Met de één ben je uitgebreider verzekerd en met de ander ben je voordeliger uit. Wat vind jij belangrijker?

Voordelige keuze

Naturapolis

Anderzorg Basis Compact

114,00

Eigen risico 385,00

 • 100%
  100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 55%
  55% tot 100% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • Keuze uit 3 aanvullende verzekeringen.

Met Anderzorg Compact sluit je een natura zorgverzekering af. Daarmee ben je volledig verzekerd voor kosten bij door ons gecontracteerde zorgaanbieders.

Je hebt de keuze uit 3 aanvullende verzekeringen

Uitgebreide keuze

Combinatiepolis

Anderzorg Basis

119,25

Eigen risico 385,00

 • 100%
  Vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 60%
  60% tot 100% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • Keuze uit 5 aanvullende verzekeringen

Anderzorg Basis is een combinatie van natura en restitutie. Daarmee krijg je ook zorgkosten bij niet-gecontracteerde huisartsen, tandartsen en apotheken volledig vergoed. 

Je hebt de keuze uit 5 aanvullende verzekeringen.

Nieuw voor #deleven: Anderzorg Flex!

Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps: Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck! Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit #deleven

 • Heb je Flex afgesloten? Log met je DigiD in op Mijn Anderzorg en activeer je Flex-apps

Meer over Flex

Overstappen naar Anderzorg

Meld je voor 31 december bij ons aan. Dan zeggen wij je oude zorgverzekering voor je op. Daar hoef jij niets voor te doen. Je zorgverzekering gaat in per 1 januari van het nieuwe jaar (tenzij je tussentijds overstapt). Je mag binnen 14 dagen na ontvangst van het polisblad je verzekering nog wijzigen of beëindigen.

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg:

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Op je eigen manier vier je de momenten die er echt toe doen!

Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app.

Zorg verandert

Zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg met je mee. We bieden je vanaf nu het nieuwe Anderzorg Flex. Dit is een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Met deze apps kun jij zelf aan de slag om het beste uit jezelf te halen, zowel mentaal als fysiek. We helpen je om #deleven te leiden.

Kortom: wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. Dat is zorg voor #deleven.