Sluit je aan bij Anderzorg

Verzekerd zijn van goede zorg? Bij ons stel je een voordelige zorgverzekering samen. En als je nog een andere zorgverzekering hebt zeggen wij die voor je op!

Daarom Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Onze Basisverzekering

Bij Anderzorg heb je een Basisverzekering waarmee je bij elk ziekenhuis terecht kan. Ook voor andere zorg hebben we goede afspraken gemaakt met gecontracteerde zorgaanbieders.

Compleet en naar wens uit te breiden

Anderzorg Basis

141,25

Eigen risico 385,00

123,75eigen risico 885,00
  • 100%
    Vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
  • 60%
    Gedeeltelijke vergoeding bij zorgaanbieders zonder een contract.
  • Met een ruime keuze uit onze aanvullende pakketten

Met Anderzorg Basis ben je verzekerd van goede zorg en krijg je bovendien toegang tot digitale zelfzorg apps en verschillende voordelen. Anderzorg Basis is een combinatieverzekering. 

Ook heb je de keuze uit: 4 aanvullende verzekeringen en 2 tandverzekeringen.

Maak kennis met Anderzorg Flex!

Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps: Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck! Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit jouw leven

  • Heb je Flex afgesloten? Log met je DigiD in op Mijn Anderzorg en activeer je Flex-apps

Meer over Flex

Overstappen naar Anderzorg

Meld je voor 31 december bij ons aan. Dan zeggen wij je oude zorgverzekering voor je op. Daar hoef jij niets voor te doen. Je zorgverzekering gaat in per 1 januari van het nieuwe jaar (tenzij je tussentijds overstapt). Je mag binnen 14 dagen na ontvangst van het polisblad je verzekering nog wijzigen of beëindigen.

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg:

Het leven is voor iedereen anders

Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk het leven te laten leiden. 

Het leven verandert en zorg verandert

En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps. Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijke aanvullende verzekering. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie.

Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app en chat.